Drømmejunglen

Drømmejunglen

0 / 5
Скачать Drømmejunglen
I denne app kan du lytte til alle godnathistorierne fra Drømmejunglen.
Du kan høre historierne med eller uden beroligende junglemusik i baggrunden, så du kan vælge den version, der passer bedst til dig.
Musikken fortsætter en hel time, efter historien er færdig, så du kan ligge og slappe af og falde i søvn til de beroligende lyde fra Drømmejunglen.

DYRENE I DRØMMEJUNGLEN
I Drømmejunglen har dyrene svært ved at sove af forskellige årsager.
Dovendyret Doris spekulerer og bekymrer sig. Papegøjen Petra snakker alt for meget og føler sig slet ikke træt. Tapiren Torben har ondt i maven, og Bladskærermyren Bolette er bange for mørke. Brøleaben Bjarne har tankemylder, og Jaguaren Janus døjer med vokseværk.
Når du hører historierne, kan du hjælpe dyrene med at finde ro, så både du og de kan falde i søvn.

HUBERT OG DRØMMEFANGEREN
Hubert har mistet sin drømmefanger og uden den, har han svært ved at sove. Derfor må han på en tur rundt til Drømmejunglens dyrebørn for at finde hjælp.

TIL FORÆLDRE
I Drømmejunglen skal dit barn hjælpe dyrene med at sove. Samtidig guides barnet igennem forskellige beroligende øvelser, baseret på meditations- og hypnoseteknikker. Historierne hjælper således barnet med at finde ro og kunne falde i søvn efterfølgende. Hvis I vælger historierne med musik, fortsætter denne en hel time efter den enkelte historie, så barnet kan ligge og slappe af og falde i søvn.

HVAD ER HYPNOSE
Hypnose kan bedst forklares som en tilstand af fokuseret opmærksomhed, hvor kroppen hviler og hjernen nemmere kan bearbejde forskellige ting.
Vi kender tilstanden fra meditation, dagdrømmeri eller når vi fordyber os i en god bog. Det er også denne tilstand børn kan være i, når de leger, og næsten skal “vækkes” af legen for at høre, at de fx skal komme ind til bordet.
Studier har vist, at hypnose kan medvirke til en bedre søvn af højere kvalitet.
Du kan læse mere om Drømmejunglen og hypnose på https://droemmejunglen.dk/ofte-stillede-spoergsmaal/

Recent changes for Drømmejunglen

Fejlrettelser

Drømmejunglen Категории

Материнство и детство
Дополнительная информация
1.0.3
11/3/2021
452

Loading..